Kommentarer från några som provat Feng shui-nycklarna!!!

Äntligen konkret och lättbegriplig feng shui som jag som nybörjare kan förstå och använda mig av. Rekommenderar de personliga Feng shui-nycklarna till alla som vill skapa livskvalitet. Massor av tips, rum för rum. Återkommer ofta till det omfattande materialet jag kunde skriva ut.

Praktiskt att slippa anlita en Feng shui-konsult. Bara att skicka ett sms till telefonnumret på sidan och direkt få sin kod. Nu börjar vårt hem och liv ta form i rätt riktning. Tack för de värdefulla tipsen

Kände inte till att dessa redskap fanns. Synd att jag inte hade tillgång till Feng shui-nycklarna tidigare.

Tursiffrorna har börjat att ge resultat i plånboken!

Med hjälp av Feng shui-nycklarna fick jag och min man äntligen harmoni i vårt sovrum. Och barnen trivs mycket bättre i sina rum sedan vi infört de nya färgerna som rekommenderades på webben. De små förändringar vi gjort verkar även ha förbättrat barnens koncentrationsförmåga och studier. Fantastiskt!

Nycklarna har öppnat en större gemenskap och skapat mer värme i familjen. Hela hemmet andas framtidstro och till och med våra vänner som kommer på besök märker resultatet. De frågar, hur har ni burit er åt? Vilken härlig förändring!

Plötsligt kunde jag se på mitt svårmöblerade vardagsrum med helt nya ögon. Fick massor av inspiration

Enkelt, billigt och spännande!

Tidigare var jag ofta trött och nedstämd. Nu känner jag mig pigg och glad. Upplever mer flyt i tillvaron.

Innan jag började tänka i feng shui-termer kändes vardagen som en ständig kamp i motvind

Trodde inte så mycket på feng shui men var nyfiken och tyckte det var värt att prova. Ett par veckor efter att jag gjort en del mindre förändringar i relationshörnan - mötte jag min nuvarande pojkvän!?

Fascinerande med månkalendern. Visste inte att jag hade egna lyckofärger.

Rekommenderar Feng shui-nycklarna till alla som vill hjälpa lyckan på traven!

TILLBAKA